Információk

A segítő folyamatba minden olyan felnőttet szeretettel várok, aki nyitott a változásra és a közös munkára.

A rendelési idő hétfőtől péntekig reggel 9.00 és este 20.00 között tart, az üléseket ezen az idősávon belül tartjuk előre egyeztetett időpontban. (Külön kérésre, indokolt esetben van lehetőség ezen a sávon kívül is időpontot egyeztetni.)

Egy alkalom 50 percig tart, a közös munka egésze pedig pár alkalomtól akár hónapokig is eltarthat.

Az ülések pontosan az előre egyeztetett napon és időpontban kezdődnek, illetve érnek véget. Az egyes alkalmak meghosszabbítására nincs lehetőség (például késés miatt), a lemondás feltételeiről lentebb olvashat. Kérem, érkezzen pontosan a megbeszélt időpontra!

Az egyéni konzultáció díja 9.500 Forint/alkalom, melynek kifizetése előre egyeztetett módon (készpénz vagy átutalás) és rendszerességgel (alkalmanként vagy előre kifizetve több alkalmat) történik. A szolgáltatásról minden esetben elektronikus számlát állítok ki klienseim számára.

Természetesen van lehetőség megbeszélt időpontunk lemondására előre meghatározott feltételek mentén. Amennyiben lemondása ülésünk kezdési időpontjától számított kevesebb, mint 24 órán belül történik, akkor az elmaradt ülés teljes árát szükséges megtérítenie. Amennyiben a lemondás 24 órán kívül történik, úgy a díj 2000 Forint minden esetben. A lemondási díjak a rendelkezésre állási idő és az előre bérelt pszichológusi szoba alapján kerültek kiszámításra.

Az egyik legfőbb szakmai irányelv segítő szakemberként a titoktartás, munkám során pedig elsődlegesen a Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexe (SzEK) az irányadó.

A Kódexben megfogalmazottak és szakmai hitvallásom alapján a legfőbb alapelvnek az elkötelezett segíteni akarást tekintem a szakszerűség; így saját tudásom, kompetenciáim határának tiszteletben tartása mellett.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, nézze meg elérhetőségeimet a lenti gombra kattintva!